Web
Analytics Made Easy - StatCounter

Oslavili jsme 10. výročí od založení APRSF

Ve čtvrtek 6. června 2024 se uskutečnil slavnostní podvečerní přípitek na oslavu 10. výročí od založení Asociace pro podporu a rozvoj svěřenských fondů. Zúčastnili se jí pozvaní členové a přátelé naší asociace i vybraní VIP hosté.

Oslava proběhla v krásných prostorách Art & Event Gallery Černá labuť. Hosty přivítal předseda APRSF, JUDr. Petr Jakubec, který shrnul vývoj a nejdůležitější milníky desetiletého působení asociace. Prezentaci plnou zajímavých dat z vývoje svěřenských fondů u nás si připravil  Mgr. Adam Hexner z Ministerstva spravedlnosti ČR a následně k hostům promluvil také notář Mgr. Petr Oulík.

Prezentace vyvolaly množství zvídavých dotazů a diskuse nejen k tématu svěřenských fondů pokračovaly i po jejich ukončení při sklence dobrého vína s chutným občerstvením. Podvečer byl o to příjemnější, že po pár dešťových přeháňkách vysvitlo slunce a hosté si tak mohli užít terasu s výhledem na pražské střechy.

Atmosféru oslavy můžete nasát z přiložené fotogalerie. Děkujeme všem za účast a za přízeň a těšíme se na další desetiletí.